Vraag:

Wie zorgen er eigenlijk voor de inhoud van Vanspaarbankveranderen.nl? Welke mensen zitten er achter deze website?

Antwoord:


De website VanSpaarbankVeranderen.nl is in 2007 opgezet door Rob van Eeden en Hanneke van Veen (op de foto in het midden). Deze twee spaargoeroes hielden zich daarnaast bezig met verschillende startpagina's op het gebied van sparen, ze schreven ook columns voor Tros Radar en diverse boeken.

HomeFinance

In 2011 zijn Rob en Hanneke een intensieve samenwerking aangegaan met HomeFinance BV. Dit bedrijf van Roland Bieleveldt voert verschillende objectieve financiële websites met vergelijkingen en informatie. Rob en Hanneke hebben er alle vertrouwen in dat de insteek van VanSpaarbankVeranderen.nl door HomeFinance goed bewaard blijft: onafhankelijke, objectieve vergelijkingen en informatie met als doel de consument zo goed mogelijk van dienst te zijn op het gebied van sparen.

Beheerder

HomeFinance heeft een aantal mensen in dienst. Per 2014 is Anneke Ranzato daarbij gekomen. Zij is verantwoordelijk voor de omzetting van VanSpaarbankVeranderen.nl naar een nieuwe opzet en een nieuw uiterlijk, terwijl de insteek onveranderd blijft. 

Meer over VanSpaarbankVeranderen.nl

VanSpaarbankVeranderen.nl maakt gebruik van Cookies.