De website VanSpaarbankVeranderen.nl is in 2007 gestart door Hanneke van Veen & Rob van Eeden. Op deze pagina vertellen we u meer over deze spaargoeroes.

Hanneke en Rob

In de jaren negentig werden Hanneke en haar man Rob bekend als uitgevers van de Vrekkenkrant en bestsellers, waaronder 'Hoe word ik een echte vrek?' en 'Je geld of je leven, op weg naar financiƫle onafhankelijkheid'. Hun initiatief is in 2002 overgenomen door de stichting Zuinigheid met Stijl en het tweemaandelijks verschijnende magazine GENOEG.

Hanneke van Veen

Hanneke, van beroep maatschappelijk werker, was al sinds 2000 beheerder van de Sparenpagina. In de loop van de jaren zijn daar de volgende startpagina's bijgekomen: Duurzaam Sparenpagina (2003), Banksparenpagina (2008), Zakelijk Sparenpagina (2011) en Depositopagina (2012). Inmiddels is het beheer van deze pagina's overgegaan naar Roland Bieleveldt van HomeFinance.

Als vrijwilliger was Hanneke jarenlang actief bij de Voedselbank Haaglanden. Daarover, en over andere zaken, publiceert ze op haar weblog, waarvan een deel in boekvorm verscheen onder de titel Het kan alleen maar beter worden.

Rob van Eeden

Rob was als loopbaanbegeleider actief binnen Netwerk-partners. Hij publiceert geregeld op zijn weblog. Van zijn boek 'Netwerken werkt, op weg naar de baan die je wilt' uit 2006 zijn 24 drukken verschenen en 50.000 exemplaren verkocht. In februari 2009 verscheen 'Netwerken, zo eenvoudig is het (niet)', met anno 2018 alweer 6 drukken en meer dan 10.000 verkochte exemplaren.

Column Tros Radar

Van januari 2011 tot februari 2013 schreven Hanneke & Rob een wekelijkse column voor de website van Tros Radar, over alles wat met geld te maken heeft. Er zijn precies 100 columns verschenen. Deze zijn terug te vinden in het archief van Tros Radar.

Meer over VanSpaarbankVeranderen.nl

VanSpaarbankVeranderen.nl maakt gebruik van Cookies.