VanSpaarbankVeranderen.nl is een uitgebreide site vol vergelijkingen, informatie en allerlei aanvullende diensten. Het opzetten en bijhouden van zo'n website gaat niet vanzelf. Daarvoor was er eerst een idee, een overtuiging eigenlijk. Daarna het bijhouden en uitbreiden van de inhoud en de mogelijkheden die u op de website heeft.

Van Hanneke en Rob naar HomeFinance

De beheerders van VanSpaarbankVeranderen.nl nu zijn niet meer dezelfde als bij het starten van de website. Hanneke & Rob hebben hun kindje overgedragen aan HomeFinance.

Hanneke van Veen & Rob van Eeden

De grondleggers van VanSpaarbankVeranderen.nl zijn Hanneke van Veen en Rob van Eeden (op de foto in het middden). In november 2007 startten zij met het delen van hun kennis van de spaarmarkt op deze website. Met een duidelijke overtuiging: Nederlandse spaarders lopen talloze euro's mis doordat ze hun spaargeld laten staan bij een bank die een veel te lage spaarrente vergoedt.

Naast VanSpaarbankVeranderen.nl beheerden Hanneke en Rob ook diverse startpagina's over sparen.

HomeFinance

In 2011 zijn Rob en Hanneke voor hun websites intensief gaan samenwerken met Roland Bieleveldt (links op de foto) en zijn bedrijf HomeFinance Financieel Adviesgroep BV (HomeFinance). HomeFinance heeft verschillende websites waarop allerlei vergelijkingen van financiële producten getoond worden, en bovendien een schat aan informatie. Neem maar eens een kijkje op deze sites:

Daarnaast beheert HomeFinance de startpagina's die Hanneke en Rob waren gestart, plus een aantal andere. Bijvoorbeeld:

In het verleden beheerde HomeFinance nog een aantal financiële websites, te weten HomeFinance.nl, ActueleRentestanden.nl en Lening.nl. Deze websites zijn echter per 1 juli 2022 overgenomen door Finckers BV. Dit geldt ook voor de HomeFinance Mailservice (de nieuwsbrieven). Heeft u vragen over deze websites of de nieuwsbrieven, dan verwijzen wij u dus door naar Finckers BV.

Zuivere insteek

Voor Rob en Hanneke was het in de samenwerking met HomeFinance heel belangrijk dat hun insteek van VanSpaarbankVeranderen.nl goed bewaard zou blijven. Wat is die insteek? Onafhankelijke, objectieve vergelijkingen en informatie. Alles met maar één doel: de consument zo goed mogelijk helpen op het gebied van sparen.

Roland Bieleveldt & Anneke Ranzato

Gelukkig had HomeFinance die insteek al voor al haar financiële websites – niet voor niets hebben Hanneke en Rob voor deze samenwerking gekozen. Per 2014 is Anneke Ranzato (rechts op de foto) in dienst gekomen bij HomeFinance. Zij is nu samen met Roland verantwoordelijk voor VanSpaarbankVeranderen.nl.

Meer over VanSpaarbankVeranderen.nl

VanSpaarbankVeranderen.nl maakt gebruik van Cookies.