VanSpaarbankVeranderen.nl vergelijkt allerlei spaarmogelijkheden voor u. We presenteren onze bevindingen in overzichtelijke vergelijkingen, waardoor u de spaarrekening kunt vinden die het beste past bij uw wensen. We leggen u graag uit hoe deze vergelijkingen tot stand komen.

Eigen onafhankelijke database

We hebben de gegevens van alle ons bekende spaarrekeningen in een database gezet. Deze database houden we dagelijks bij, zodat de rentes altijd up-to-date zijn. Ook de voorwaarden van de spaarrekeningen controleren we met grote regelmaat. Zo zorgen we ervoor dat uw vergelijkingen gebaseerd zijn op de juiste gegevens. 

Niet alle spaarrekeningen

In onze database staan veel spaarrekeningen. Heel veel zelfs, maar niet alle. Zo zult u de zogeheten 'label-spaarrekeningen' vaak niet terugvinden, simpelweg omdat die informatie voor ons niet goed bij te houden is. De rente en voorwaarden zijn doorgaans identiek aan die van de spaarrekeningen van de achterliggende banken. Die staan natuurlijk wél in onze database.

Vergelijking op maat

Met een enkele klik krijgt u één van de standaard vergelijkingen van spaarrekeningen op uw scherm. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het vergelijken van spaarrekeningen zonder voorwaarden, van alle spaarrekeningen of van deposito's. Binnen de standaard vergelijkingen kunt u uw eigen keuzes maken via de filters. Zo maakt u een vergelijking op maat: precies afgestemd op dat wat u belangrijk vindt aan een spaarrekening.

Eerlijke rangschikking van uitkomsten

De uitkomst van uw vergelijking wordt gerangschikt. Dat doen we bij VanSpaarbankVeranderen.nl natuurlijk op een eerlijke manier. Standaard zal de spaarrekening met de hoogste rente bovenaan komen te staan. Alleen in de situatie waarin twee spaarrekeningen dezelfde rente hebben zal een rol spelen of u de rekening via onze website kunt openen. Is ook dat gelijk, dan sorteren we op alfabet.

Gratis vergelijking van spaarrekeningen

Voor het gebruiken van onze vergelijkingen van spaarrekeningen hoeft u ons niets te betalen. Het is geheel gratis. De inkomsten van VanSpaarbankVeranderen.nl komen niet bij u vandaan, maar bij de spaarbanken. Wij krijgen bijvoorbeeld geld als u een spaarrekening opent via onze website. Of als u op een advertentie klikt.

Meer over VanSpaarbankVeranderen.nl

VanSpaarbankVeranderen.nl maakt gebruik van Cookies.