Op VanSpaarbankVeranderen.nl kunt u eerlijke, onafhankelijke vergelijkingen van spaarrekeningen maken. U krijgt uitgebreide informatie over alles wat met sparen te maken heeft via onze Informatie en FAQ. Bovendien kunt u doorlopend op de hoogte blijven van de laatste rentewijzigingen en ontwikkelingen op de spaarmarkt via Actueel en Mijn Spaarrente.

Allemaal gratis

Voor u zijn al deze diensten gratis. U hoeft er niet voor te betalen. Een logische vraag van uw kant is hoe dat nou kan. Het maken en bijhouden van zo'n website en al die informatie kost toch ook geld. Dat klopt, dat kost geld. En nee, we zijn geen liefdadigheidsinstelling dus ergens moet er geld mee verdiend worden.

Verdiensten

Onze verdiensten komen niet bij onze sitebezoekers vandaan. We worden betaald door de spaarbanken.

Vergoeding bij openen spaarrekening

Als u via onze vergelijkingen besluit een spaarrekening te openen is de spaarbank waar u aanklopt daar heel blij mee. Sommige banken zijn bereid ons daarvoor een vergoeding te betalen. Die vergoeding verschilt per bank en kan ook op verschillende manieren bepaald worden.

Advertenties

Ook ziet u mogelijk advertenties verschijnen op onze website. Voor het tonen van zo'n advertentie - of als u erop klikt - krijgen we een vergoeding van de adverteerder.

Wég onafhankelijkheid?

We worden dus betaald door de spaarbanken. Is daarmee onze onafhankelijkheid niet ongeloofwaardig? Wij kunnen u verzekeren dat onze onafhankelijkheid op geen enkele manier in het geding is. Ongeacht onze eventuele verdiensten aan een spaarrekening: onze eerste prioriteit zijn eerlijke vergelijkingen.

Eerlijke vergelijkingen

Onze vergelijkingen staan volledig los van de eventuele vergoedingen. De rekening met de beste rente komt bovenaan, of wij daar nu iets aan kunnen verdienen of niet. Dat kunt u ook zien: als er geen aanvraagknop staat hebben wij geen vergoedingsafspraken met die spaarbank. Toch kan dat de nummer 1 in de vergelijking zijn, als die rekening gewoon de beste is. Natuurlijk vertellen wij u nog veel meer over het tot stand komen van onze vergelijkingen

Meer over VanSpaarbankVeranderen.nl

VanSpaarbankVeranderen.nl maakt gebruik van Cookies.