22 mei 2018

Het is zover: de nieuwe website van VanSpaarbankVeranderen.nl is live! De lezers van onze nieuwsbrieven weten dat dit even geduurd heeft - al meerdere malen schreven we over de nieuwe site die onderweg was. We hadden een site voor ogen die het goede van het vertrouwde VanSpaarbankVeranderen.nl zou behouden, met een andere look en een flink aantal uitbreidingen. Naar onze mening is dat prima gelukt, we zijn erg blij met het resultaat.

Wennen aan nieuwe look en termen

Voor de vaste bezoekers van de site zal het best wennen zijn. De blauw-gele look heeft plaatsgemaakt voor lavendel met oranje, alleen dat is al een flinke overgang. Verschillende termen zijn verdwenen, daar zijn nieuwe voor teruggekomen. Een kleine vertaling is voor u misschien handig, met wat uitleg over wat u waar kunt vinden. Dat doen we natuurlijk graag!

Vergelijking van spaarrentes op de oude en nieuwe site

De kern van VanSpaarbankVeranderen.nl draait om het vergelijken van spaarrentes. Dat was zo en dat blijft zo. 

Daarnaast hebben we extra vergelijkingen toegevoegd:

Duurzaam sparen verdwenen? Natuurlijk niet!

Duurzaam sparen komt u niet meer tegen als losse vergelijking. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we duurzaamheid niet belangrijk vinden! Het is heel eenvoudig om binnen de nieuwe vergelijkingen alleen de rekeningen voor duurzaam sparen te tonen, dat werkt via de filters. 

Hoe filtert u een vergelijking?

 1. Klik op 'Filter de resultaten'
 2. Kies bij Duurzaam sparen voor alleen 'Ja' (dus vakje voor 'Nee' uitklikken)
 3. Klik op 'Pas keuzes toe'

U gaat dan terug naar de vergelijking van spaarrentes en ziet dan alleen nog de rekeningen of deposito's die het predicaat 'duurzaam sparen' hebben. Boven de vergelijking ziet u dat bevestigd, er staat DUURZAAM Ja. 

Meer uitleg over het nieuwe VanSpaarbankVeranderen.nl

Dit is mijn eerste artikel over de nieuwe site - er zullen er zéker meer volgen. Zo hopen we dat de overgang van het oude naar het nieuwe VanSpaarbankVeranderen.nl voor u gemakkelijk en overzichtelijk verloopt. Natuurlijk zijn we bijzonder benieuwd wat u van onze nieuwe website vindt: laat het ons weten in de reacties hieronder! Heeft u vragen of opmerkingen over de nieuwe site, aarzel dan ook niet daarover contact met ons op te nemen.

Deel via uw social media

Foto van Anneke Ranzato

Anneke Ranzato
Geschreven op dinsdag 22 mei 2018

Anoniem
 • Avatar
  Peter 22 mei 2018
  Mooie site! Gefeliciteerd allemaal.
  • Avatar
   Anneke Ranzato 23 mei 2018
   Dank je wel Peter!!!

VanSpaarbankVeranderen.nl maakt gebruik van Cookies.