Vraag:

Kan ik bankieren en sparen zonder internet? Ik zie die wachtwoorden, tan-codes en dergelijke niet zitten, maar ben wel geïnteresseerd in hoge rente.

Antwoord:


Ja, het is nog mogelijk om te bankieren en sparen zonder internet. Het wordt echter wel steeds minder makkelijk gemaakt. En de hoogste rente zult u niet ontvangen als u geen gebruik maakt van internetsparen.

Internetbanken

Er zijn verschillende spaarbanken waar u alleen kunt bankieren via internet. Dit zijn nu net de banken die u meestal terugvindt in de hoogste regionen van de vergelijkingen van spaarrentes. Uw keuze om niet te sparen via internet zorgt er dus voor dat u de hoogste spaarrentes misloopt.

Bankieren zonder internet

Wilt u echt niet via internet bankieren, dan kunt u nog terecht bij de bekende grootbanken. Deze banken hebben een kantorennetwerk, daar kunt u naartoe om betaal- en spaarrekeningen te openen en te beheren. Overigens zijn er meestal extra kosten verbonden aan bankieren en sparen zonder internet. Geld overboeken en afschriften, u moet er allemaal extra voor betalen.

Meer over veilig sparen

VanSpaarbankVeranderen.nl maakt gebruik van Cookies.