Vraag:

De vergelijking van spaarrekeningen is voor mij gratis. Hoe verdient u hier dan geld aan? U doet het vast niet voor niets!

Antwoord:


Voor u doen we het wel voor niets. De vergelijkingen die wij maken zijn voor u volledig gratis. Maar u heeft gelijk: we hopen er natuurlijk wel geld mee te verdienen. In die zin doen we het inderdaad niet voor niets.

Vergoeding bij openen spaarrekening

Wij verdienen geld aan de vergelijkingen op het moment dat u besluit via onze website een spaarrekening te openen. De betreffende spaarbank is blij met een nieuwe klant en is bereid ons daarvoor een vergoeding te betalen. Zo'n vergoeding verschilt per bank en kan op verschillende manieren tot stand komen.

Advertenties

Wellicht treft u ook advertenties aan op onze website. Dat is een andere manier waarop wij geld verdienen. De adverteerder betaalt ons dan een vergoeding voor het tonen van de advertentie.

Onafhankelijk

De eventuele verdiensten zijn verder niet van invloed op onze vergelijkingen. Die zijn en blijven onafhankelijk, ze staan los van de eventuele vergoedingen. Als een spaarbank bovenaan wil staan in de vergelijkingen is er maar één manier om dat te bereiken: de beste rente bieden aan de klant!

Meer over VanSpaarbankVeranderen.nl

VanSpaarbankVeranderen.nl maakt gebruik van Cookies.