Vraag:

U vergelijkt spaarrekeningen gratis met elkaar voor mij. Zijn de vergelijkingen wel onafhankelijk? U moet toch ook geld verdienen?

Antwoord:


Op deze vraag kunnen wij volmondig 'ja!' antwoorden. Onze vergelijkingen op Vanspaarbankveranderen.nl, maar ook onze andere websites, staan volledig los van banken en andere financiële instellingen.

Wij houden een eigen database bij met rentes en voorwaarden van alle spaarrekeningen die ons bekend zijn. Ontbreekt er een bank of rekening, dan kennen wij die niet – of we hebben een bewuste en gemotiveerde keuze gemaakt om die niet op te nemen. Deze keuze zal nooit gemaakt zijn om commerciële redenen.

Op welke manier verdient u aan de website?

Onze vergelijkingen zijn dus volledig onafhankelijk. Eventuele verdiensten staan los van de positie van een bank of spaarrekening in de vergelijkingen. Het is wel mogelijk dat wij aan uw bezoek verdienen. Op het moment dat u besluit een spaarrekening te openen en op de knop 'Rekening openen' klikt, krijgen wij daarvoor een vergoeding van de betreffende bank.

Advertenties

Wellicht dat u advertenties aantreft op de website. Dat is ook een manier waarop we geld verdienen. De adverteerders hebben echter geen enkele invloed op de positie van hun spaarrekeningen in onze vergelijkingen. Willen ze bovenaan staan? Dan moeten ze gewoon de beste rente vergoeden aan hun klanten!

Meer over de Vergelijkingen van VanSpaarbankVeranderen.nl

VanSpaarbankVeranderen.nl maakt gebruik van Cookies.