Vraag:

De oude rentevergelijking 'Rentemeter' heet nu opeens 'Sparen zonder voorwaarden'. Wat bedoelen jullie daarmee?

Antwoord:


Op de vroegere website van VanSpaarbankVeranderen.nl hadden we inderdaad een Rentemeter en een Toprentemeter. Deze namen zijn vervangen door Sparen zonder voorwaarden en Alle spaarrekeningen.

Direct spaarrentes vergelijken

Sparen zonder voorwaarden

We gebruiken de term 'Sparen zonder voorwaarden' voor spaarrekeningen waarbij geen regels verbonden zijn aan het sparen. Dus geen minimale of maximale storting bij het openen, geen verplichte maandelijkse inleg, geen opnamebeperkingen. Geen voorwaarden dus, behalve eventueel het aanhouden van een andere rekening bij dezelfde bank. De naam Sparen zonder voorwaarden hebben we gekozen omdat u volledig flexibel bent en niet aan spaarvoorwaarden hoeft te voldoen. Vrijheid in sparen dus.

Alle spaarrekeningen

De vergelijking van Alle spaarrekeningen zet de rentes van zowel de rekeningen voor sparen zonder voorwaarden als de spaarrekeningen met voorwaarden op een rij. Zo kunt u goed zien of er rekeningen met voorwaarden zijn die een ruim hogere rente bieden dan de rekeningen voor vrij sparen. Dan kan het onderzoeken van die voorwaarden de moeite waard zijn – wellicht zijn het voorwaarden waar u helemaal geen last van heeft!

Meer over Spaarvormen

VanSpaarbankVeranderen.nl maakt gebruik van Cookies.