Wie zijn spaargeld serieus neemt zorgt ervoor op de hoogte te blijven van nieuws over de spaarmarkt. Als u weet wat er speelt kunt u erop inspelen door (weer) van spaarbank te veranderen als nodig is.

Ontwikkelingen in de spaarmarkt

De spaarbank die nu de hoogste rente op een internetspaarrekening vergoedt kan over twee jaar wel naar de onderste regionen van de rentevergelijkingen gezakt zijn. Dacht u het goed geregeld te hebben! Het is daarom zaak dat u nieuwe ontwikkelingen in beeld houdt zodat u uw keuzes daar eventueel op kunt aanpassen. VanSpaarbankVeranderen.nl houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met onze Attenderingsservice en nieuwsbrieven!

Het is zaak dat u nieuwe ontwikkelingen in beeld houdt zodat u uw keuzes daar eventueel op kunt aanpassen.

Attenderingsservice

Met onze Attenderingsservice blijft u op de hoogte van de wijzigingen in de hoogste spaarrentes. Twee keer per maand sturen wij u een email met daarin de hoogste rentes van verschillende spaarvormen.

Nieuwsbrieven

In de spaarmarkt draait het natuurlijk niet alleen om rentewijzigingen. Naast de Attenderingsservice over de hoogste spaarrentes stellen we ook nieuwsbrieven op over de laatste ontwikkelingen op het gebied van sparen. Deze Nieuwsbrief komt niet met een vaste frequentie uit – het is maar net hoeveel interessants er over de spaarmarkt te melden is.

Meer over veranderen van spaarbank

VanSpaarbankVeranderen.nl maakt gebruik van Cookies.