Jarenlang hielden we je via Mijn Spaarrente op de hoogte van alles rondom sparen en de spaarrente. In december 2019 introduceerden we de HomeFinance Mailservice met o.a. een maandelijkse Update Sparen. In juli 2020 stoppen we met de 'oude' nieuwsbrieven, attenderingsservice en rentemeldingen.

In 2018 hebben we de website een behoorlijke facelift gegeven en de inhoud flink uitgebreid. Deze update heeft het team van HomeFinance ontwikkeld in samenspraak met de oorspronkelijke oprichters van VanSpaarbankVeranderen.nl: Rob van Eeden en Hanneke van Veen.  

Sindsdien is de website volledig in het beheer van HomeFinance - natuurlijk met behoud van de kwaliteit en de onafhankelijkheid waar VanSpaarbankVeranderen.nl altijd voor heeft gestaan.

Nieuw: HomeFinance MailService

Vanuit HomeFinance wilden we ons publiek graag via de mail op de hoogte gaan houden van meer onderwerpen dan alleen sparen. Daaruit is de HomeFinance MailService geboren, met 4 verschillende Updates:

  • Update Sparen : 1x per maand
  • Update Hypotheken : 1x per maand 
  • Update Lenen : 1x per kwartaal 
  • Update Rente-ontwikkelingen: 1x per maand

Alleen in hele uitzonderlijke situaties, als er echt iets bijzonders gebeurt, zullen we tussentijds een Alert sturen. De mails van onze HomeFinance MailService zijn vanzelfsprekend helemaal gratis en uitschrijven kan op ieder moment zonder problemen. 

Alles over sparen in de Update Sparen

Met de Update Sparen brengen we je in één keer op de hoogte van de hoogste spaarrentes en het laatste nieuws rondom sparen. De laatste rentewijzigingen kun je altijd hier op de website vinden.

De mails van MijnSpaarrente zijn hiermee overbodig geworden en zijn daarom na een overgangsperiode komen te vervallen. De laatste nieuwsbrief hebben we verzonden op 26 juni 2020, in de twee weken daarna de laatste attenderingsservice en rentewijzigingen. Na de verzending van de laatste mail vanuit MijnSpaarrente hebben we alle geregistreerde gegevens van de abonnees uit onze database verwijderd.

Ben je nog niet ingeschreven voor de Update Sparen?

Snel regelen!

VanSpaarbankVeranderen.nl maakt gebruik van Cookies.