Heeft u zakelijk geld waarvan u zeker weet dat u het een tijd(je) niet nodig heeft? Waarom zou het dan niet vastzetten op een deposito? U krijgt een hogere rente op een zakelijk deposito dan op uw zakelijke spaarrekening.

Geld vastzetten op een zakelijk deposito

Een deposito, daarmee zet u het geld werkelijk vast. U maakt een vaste afspraak met de bank over de looptijd van het deposito (afhankelijk van het bedrag kan dat om weken, maanden of jaren gaan) en over de rente die u gedurende die looptijd ontvangt. 

Tussentijds geld opnemen van een deposito

Tussentijds geld opnemen van het deposito is niet mogelijk, of eventueel onder strikte voorwaarden en/of tegen een fikse boete. De voorwaarden en regelingen rondom het opnemen van geld van een zakelijk deposito zijn doorgaans anders - nog strenger - dan bij particuliere deposito's. Neem die voorwaarden dus goed door voordat u uw zakelijke reserves vastzet op een deposito!

Neem de voorwaarden rondom het al dan niet mogelijk zijn van tussentijds geld opnemen goed door voor het afsluiten van een zakelijk deposito!

Meer over depositosparen

In het particuliere deel van VanSpaarbankVeranderen.nl vindt u nog veel meer informatie over depositosparen. Welke aspecten hiervan van toepassing zijn op een zakelijk deposito hangt af van de specifieke bank en depositovoorwaarden.

Meer over Zakelijk sparen

VanSpaarbankVeranderen.nl maakt gebruik van Cookies.