Vraag:

Het vergelijken van spaarrentes doen wel meer websites. Op welke manieren helpt VanSpaarbankVeranderen.nl mij als spaarder nog meer?

Antwoord:


Natuurlijk vergelijken we de in Nederland af te sluiten spaarrekeningen en deposito's. Dat is de basis van onze website. Daarnaast hebben we nog veel meer hulpmiddelen voor de bewuste spaarder:

  • Nieuws & blogs
  • Mijn spaarrente
  • Informatie & veelgestelde vragen

Nieuws & blogs

Hier op de website vindt u naast vergelijkingen en heel veel informatie ook nieuwsberichtjes en blogs over sparen. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sparen.

Mijn spaarrente

Bij Mijn spaarrente kunt u zich aanmelden voor onze gratis mailabonnementen. Daarmee blijft u altijd goed op de hoogte van de actuele spaarrentes en de laatste ontwikkelingen rondom sparen.

Attenderingsservice

Met onze Attenderingsservice blijft u op de hoogte van de wijzigingen in de hoogste spaarrentes. Twee keer per maand sturen wij u een email met daarin de hoogste rentes van verschillende spaarvormen.

Nieuwsbrieven

In de spaarmarkt draait het natuurlijk niet alleen om rentewijzigingen. Naast de Attenderingsservice over de hoogste spaarrentes stellen we ook nieuwsbrieven op over de laatste ontwikkelingen op het gebied van sparen. Deze Nieuwsbrief komt niet met een vaste frequentie uit – het is maar net hoeveel interessants te melden is.

Informatie en vragen over sparen

Op deze website vindt u niet alleen vergelijkingen van spaarrekeningen en deposito's. U vindt hier ook een schat aan informatie over sparen en alles wat er mee te maken heeft. Deze Informatie wordt bovendien doorlopend uitgebreid.

Heeft u een vraag over sparen? De kans is groot dat deze vraag beantwoord wordt in onze rubriek Veelgestelde vragen (FAQ). De behandelde vragen zijn verdeeld in verschillende categorieën, wel zo overzichtelijk. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Dan kunt u hem natuurlijk aan ons stellen! Ook de rubriek Veelgestelde vragen (FAQ) wordt doorlopend uitgebreid.

Uitbreiding website

VanSpaarbankVeranderen.nl als geheel is ook voortdurend in ontwikkeling. Er komen steeds nieuwe onderdelen en diensten bij, allemaal gericht op één doel: u helpen bij het uitvinden en uitvoeren van de optimale spaarstrategie. Zodat u spaart op een manier die bij u past, met een maximaal rendement.

Meer over VanSpaarbankVeranderen.nl

VanSpaarbankVeranderen.nl maakt gebruik van Cookies.