29 april 2020

Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van sparen? Dan is het belangrijk om te weten dat er iets gaat veranderen in de mails die we sturen...

Nieuwsbrief, Attenderingsservice en Rentemeldingen 

Heel veel van de bezoekers van VanSpaarbankVeranderen.nl zijn geabonneerd op de Nieuwsbrief Sparenpagina’s, de Attenderingsservice Sparenpagina en/of Rentemeldingen, allemaal vanuit MijnSpaarrente.  

MijnSpaarrente

Al jaren krijg je als abonnee eens in de zoveel tijd – met als insteek ‘komt uit wanneer het uitkomt’ - een nieuwsbrief van ons, natuurlijk met als onderwerp sparen, spaarrekeningen, spaarbanken en spaarrentes. Of met regelmaat de Attenderingsservice met een overzicht van de hoogste spaarrentes in verschillende categorieën. Of je hebt opgegeven van welke bank(en) je de wijzigingen in de spaarrente direct wilt weten en krijgt dan bij zo’n wijziging een Rentemelding van ons.

Deze mails gaan stoppen: nieuwe Update Sparen

Met deze mails gaan we stoppen: meld je dus snel aan voor de nieuwe Update Sparen van onze HomeFinance MailService om goed op de hoogte te blijven van de spaarrentes en ontwikkelingen op de spaarmarkt! 

direct aanmelden

VanSpaarbankVeranderen.nl vernieuwd in 2018

Twee jaar geleden hebben we de website een behoorlijke facelift gegeven en de inhoud flink uitgebreid. Deze update heeft het team van HomeFinance ontwikkeld in samenspraak met de oorspronkelijke oprichters van VanSpaarbankVeranderen.nl: Rob van Eeden en Hanneke van Veen.  

Sindsdien is de website volledig in het beheer van HomeFinance - natuurlijk met behoud van de kwaliteit en de onafhankelijkheid waar VanSpaarbankVeranderen.nl altijd voor heeft gestaan. 

Nieuwe HomeFinance MailService

Vanuit HomeFinance hebben we een paar maanden geleden een nieuwe MailService geïntroduceerd. Via deze service krijgen abonnees regelmatig een update in hun mailbox over de door hen aangegeven geldzaken waarvan ze op de hoogte willen blijven: sparen, hypotheken, lenen en/of rente-ontwikkelingen.

HomeFinance MailService: Updates over sparen, hypotheken, lenen en rente-ontwikkelingen

De frequentie van de mails: 

  • Update Sparen : 1x per maand 
  • Update Hypotheken : 1x per maand 
  • Update Lenen : 1x per kwartaal 
  • Update Rente-ontwikkelingen: 1x per maand 

Alleen als er écht iets spectaculairs en dringends te melden is maken we een uitzondering op deze frequenties – dan kunnen we je een Alert sturen. Die krijg je dan natuurlijk alleen voor de onderwerpen waar je ook Updates van ontvangt.

Inhoud van de Updates

De mails bevatten heldere overzichten van de toprentes – steeds in vergelijking met de vorige periode, waardoor de tendens in beeld komt. Ook zetten we daar de meest interessante artikelen van de afgelopen tijd over dat onderwerp op een rij.

Benieuwd naar de Update Sparen van de HomeFinance MailService? Bekijk die van april

Rentewijzigingen op de site

De losse mails met rentewijzigingen bij een specifieke bank gaan we niet meer versturen. De meeste banken sturen daar zelf een mail over naar de rekeninghouders, dus dan krijg je ze dubbel. Natuurlijk houden we de rentewijzigingen wel nauwkeurig voor je bij, ze zijn altijd terug te vinden op VanSpaarbankVeranderen.nl bij de Wijzigingen spaarrente en de Wijzigingen depositorente. Ook komen ze in algemene zin – of bij echt interessante wijzigingen specifiek - terug in de Update Sparen en in artikelen op de website.

Overstappen van MijnSpaarrente naar Update Sparen 

De tijd is nu bijna gekomen om geen dubbele nieuwsbrieven over sparen meer te versturen. Daarom nodigen we alle abonnees van MijnSpaarrente van harte uit om zich in te schrijven voor de nieuwe HomeFinance MailService.  

Inschrijven HomeFinance MailService

Bij die inschrijving kun je natuurlijk kiezen voor alleen de Update Sparen of ook voor één of meer van de andere onderwerpen.  

Hypotheken ook interessant

Sparen is op dit moment met de extreem lage rentes niet bepaald ‘hot’ te noemen. Heb je een eigen huis of overweeg je er één te gaan kopen, dan is de Update Hypotheken ongetwijfeld ook interessant. Kijk als voorbeeld maar even naar de Update Hypotheken van april

Rente-ontwikkelingen altijd fascinerend 

Bij de spaarrentes gebeurt er de laatste tijd weinig spannends – voor de rentes in het algemeen is dat wel anders. De Update Rente-ontwikkelingen geeft een overzicht van de ontwikkeling van alle belangrijke rentetarieven: marktrentes, spaarrentes, hypotheekrentes en leenrentes. Ook geven we daar onze persoonlijke toelichting en visie op ontwikkelingen van de rentes. Begin april verstuurden we deze

Update Rente-ontwikkelingen HomeFinance MailService

Lenen minder frequent

Op het gebied van leningen is er een stuk minder nieuws te melden dan voor de andere onderwerpen. Ook veranderen de leenrentes nauwelijks, daarom versturen we de Update Lenen eens per kwartaal. Dit was ‘m voor het eerste kwartaal van 2020.

Oude nieuwsbrieven en meldingen gaan stoppen

Zoals gezegd, het versturen van dubbele nieuwsbrieven – daar gaan we mee stoppen. Half juni maken we de laatste Sparen Nieuwsbrief, versturen we de laatste Attenderingsservice en stoppen de Rentemeldingen.

Aarzel dus niet en schrijf je direct in voor de nieuwe Update Sparen. Zo zorg je ervoor dat je niets mist aan interessante gebeurtenissen op het gebied van jouw spaargeld.

NU Inschrijven

Deel via uw social media

Foto van Anneke Ranzato

Anneke Ranzato
Geschreven op woensdag 29 april 2020

Anoniem

VanSpaarbankVeranderen.nl maakt gebruik van Cookies.