Nieuwsbrief Sparenpagina's, 15 februari 2012

Nieuw: deposito.startpagina.nl
Sinds kort is een nieuwe dochterpagina van Startpagina online: deposito.startpagina.nl. We hebben voor een aparte pagina over deposito sparen gekozen, omdat deze vorm van sparen steeds populairder wordt, vooral met looptijden van 3 maanden t/m 2 tot 3 jaar.

Met deze pagina gaan we over op een nieuwe vormgeving en kleurstelling. Blokken met een groene kop geven algemene informatie over het onderwerp, blauwe blokken bieden de hoogste rentes voor verschillende looptijden, zowel voor privé als voor zakelijk sparen. Blokken met een rode kop geven informatie over speciale acties, hoogste rentes etc. Uw suggesties over deze nieuwe pagina zijn - zoals altijd - welkom.

Nieuwe vormgeving én nieuwe pagina’s
De nieuwe vormgeving van de deposito.startpagina.nl zal de komende tijd op al onze Startpaginadochters worden doorgevoerd.
Tegelijkertijd zijn we druk bezig met de ontwikkeling van enkele nieuwe pagina’s over hypotheekrentes, betaalrekeningen en spaarrentes. We houden u op de hoogte.

Vergelijkingssites onderzocht door NMa
De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) heeft de afgelopen maanden onderzoek gedaan naar de kwaliteit en volledigheid van vergelijkingssites voor spaarproducten. 
Hieruit komen de sites van HomeFinance en ons goed naar voren. Voor wat betreft correctheid van informatie en transparantie behoren we - met slechts enkele anderen - tot de beste sites. Op het gebied van volledigheid van producten en productkenmerken doen we het volgens de NMa wat minder. We hebben inmiddels bij de NMa meer informatie opgevraagd en zullen bekijken hoe we onze score ook op deze punten kunnen verbeteren.
NMa roept de branche op om een gedragscode te ontwikkelen. Aan initiatieven op dit gebied zullen we graag meewerken.
Een uitgebreide beschrijving van de resultaten en een link naar het NMa-rapport is te vinden op de site van HomeFinance.

Nieuwsbrief Sparenpagina's: bijna 10.000 abonnees
Momenteel zijn er - om precies te zijn - 9.887 abonnees op deze nieuwsbrief. Als u iemand kent die interesse zou kunnen hebben in de onderwerpen die hier aan de orde komen, dan kunt u deze Nieuwsbrief eenvoudig doorsturen met een persoonlijke boodschap erboven. Abonneren op de Nieuwsbrief (en andere publicaties) kan HIER.

Prikbord voldoet in duidelijke behoefte
Ruim twee maanden na de start van het Prikbord van de Sparenpagina blijkt de behoefte ervoor nog steeds overduidelijk.
Enkele geanimeerde discussie zijn:

Met vriendelijke groet,

Hanneke van Veen, Rob van Eeden & Roland Bieleveldt, beheerders van:

sparen.startpagina.nl
www.vanspaarbankveranderen.nl
www.vanbetaalrekeningveranderen.nl
www.homefinance.nl
www.actuelerentestanden.nl
www.spaarrentehulp.nl
duurzaam-sparen.startpagina.nl
banksparen.startpagina.nl
zakelijk-sparen.startpagina.nl
deposito.startpagina.nl

Op de hoogte blijven?

Ontvang gratis nieuwsbrieven en rentemeldingen!

Bent u al abonnee?
Klik hier om in te loggen