Nieuwsbrief Sparenpagina's, 6 april 2011

Nieuwe site: Verhuis je geld!
Geïnspireerd door Move Your Money in de USA, is vorige week www.verhuisjegeld.nl gestart. Concrete aanleiding zijn de vele signalen van bezoekers van onze sites, artikelen in de pers etc., waaruit blijkt dat de hoogste rente niet alleen een argument is om van (spaar)bank te veranderen.

Vooral door onze columns voor Tros Radar merkten we hoeveel woede er is over banken, vooral over bonussen, maar ook over hun investeringsbeleid. Voorbeelden van deze reacties zijn te vinden onder de columns:

www.verhuisjegeld.nl biedt rekeninghouders die niet tevreden zijn over hun bank degelijke informatie, nieuws, ervaringen en tips. Om op basis daarvan een overwogen beslissing te kunnen nemen over de overstap naar een betere bank.

Rentewijzigingen voortaan eerder gemeld
Op onze pagina Rentewijzigingen is te zien dat de trend bij spaarrente momenteel stijgend is. Om spaarders meer van dienst te zijn, publiceren we rentewijzigingen vanaf nu al vóór de feitelijke ingangsdatum. Dit maakt het u mogelijk betere overwogen keuzes te maken. Hoort u (van uw bank) van een toekomstige stijging, laat het ons dan weten.

Attenderingsservice op naar 10.000ste abonnee
Graag wijzen we op de Attenderingsservice, waarmee u tweemaal per maand een mail ontvangt met de meest recente toplijsten van veel spaarvormen: zonder voorwaarden, met voorwaarden (3 varianten) en deposito’s voor alle looptijden van 1 maand t/m 20 jaar.
Gratis abonneren kan HIER.

Met vriendelijke groet,

Hanneke van Veen & Rob van Eeden

Op de hoogte blijven?

Ontvang gratis nieuwsbrieven en rentemeldingen!

Bent u al abonnee?
Klik hier om in te loggen