Nieuwsbrief Sparenpagina's, 2 juli 2012

Argenta wijzigt strategie en verhoogt rente

De spaarrentes zijn de laatste maanden flink gedaald bij alle spaarbanken. Tot vandaag: Argenta verhoogt per direct de rente de spaarrekening zonder voorwaarden van 2,55 naar 2,8%, waarmee Argenta ineens de hoogste rente op deze populaire spaarvorm biedt.
De reden van deze rentestijging is een strategiewijziging. Spaarrekeningen werden in het verleden via tussenpersonen aangeboden, die daarvoor een vergoeding ontvingen. Vanaf nu biedt Argenta z’n spaarproducten direct via de eigen site aan. De kostenbesparing die dit oplevert, is verwerkt in een hogere spaarrente voor de consument.

Kijk op de Rente-meter voor vergelijking van alle actuele rentes op spaarrekeningen zonder voorwaarden.
N.B. Argenta valt onder het Belgische garantiestelsel, dat vrijwel identiek is aan het Nederlandse. Meer informatie HIER.

Vernieuwing Van Spaarbank Veranderen, uw input graag!
Van Spaarbank Veranderen bestaat sinds november 2007 en is sindsdien meer dan 8 miljoen keer bezocht. Vanaf het begin ontvangen wij dagelijks vragen, opmerkingen en suggesties. Daar zijn we blij mee, omdat die ons helpen de site en aanverwante diensten (zoals Nieuwsbrieven en Mijn Spaarrente) te verbeteren.

Inmiddels staat een aantal wijzigingen op ons verlanglijstje, die een grondige verandering van de website nodig maken. Ons doel is om dat vóór 1 januari 2013 te doen, om nog beter aan te sluiten op uw behoeften als spaarder. 
Wij vragen u om daarbij te helpen. Dat kan door meningen, suggesties en ideeën te e-mailen met antwoord op de vraag hoe we de site, en alles wat daarbij hoort, kunnen verbeteren en aanvullen. 

Uw reactie kunt u geven door op deze Nieuwsbrief te antwoorden of een e-mail te sturen naar: sparenpaginas@gmail.com.

Met vriendelijke groet,

Hanneke van Veen, Rob van Eeden & Roland Bieleveldt

Op de hoogte blijven?

Ontvang gratis nieuwsbrieven en rentemeldingen!

Bent u al abonnee?
Klik hier om in te loggen