Nieuwsbrief Sparenpagina's, 23 maart 2012

Hypotheekrente.startpagina.nl online
Sinds het jaar 2000 zijn wij actief als beheerders van sparen.startpagina.nl. Wij hadden en hebben als doelstelling om mensen die op zoek zijn naar een nieuwe spaarrekening zo goed mogelijk op weg te helpen. In de loop van de jaren is een aantal verwante startpaginadochters toegevoegd, waaronder zeer onlangs deposito.startpagina.nl.

Tot nu hadden alle startpagina's één onderwerp: sparen. Daar komt nu verandering in. Vanaf vandaag beheren wij ook hypotheekrente.startpagina.nl. Daar vindt u informatie over hypotheken en een overzicht van de laagste hypotheekrentes bij diverse looptijden. Deze rentes worden dagelijks gecontroleerd. Wij hopen dat deze pagina uitgroeit tot een nuttig startpunt voor mensen die op zoek zijn naar een hypotheek.
Mocht u vragen, opmerkingen of suggesties hebben over deze nieuwe startpagina (of één van onze andere startpagina's) dan horen wij dat graag!

Afbeelding van de EBW appEerlijke Bankwijzer app is uit.
Met de EerlijkeBankwijzer app kunt u zien hoe duurzaam uw bank is op verschillende thema's als bonusbeleid, transparantie, mensenrechten, dierenwelzijn en wapenhandel. Daarnaast ziet u ook hoe andere banken scoren op deze en nog 5 thema's. Via de app kunt ervaren hoe het is om bankdirecteur te zijn door de game te spelen.

EerlijkeBankwijzer is een initiatief van Oxfam Novib, Amnesty International, Milieudefensie, FNV, Dierenbescherming en IKV Pax Christi en heeft als doel om maatschappelijk verantwoord ondernemen te bevorderen bij Nederlandse banken met steun van de consument.
Bekijk hier: introductiefilm via Youtube.

Wilt u meer weten over hoe u uw bank kunt aanzetten tot een duurzamer beleid, lees dan de column van Marcel Heijnen op Verhuis je geld!

Met vriendelijke groet,

Hanneke van Veen & Rob van Eeden

Op de hoogte blijven?

Ontvang gratis nieuwsbrieven en rentemeldingen!

Bent u al abonnee?
Klik hier om in te loggen