Hoe werken de door ons beheerde startpagina's

In het jaar 2000 is Hanneke van Veen begonnen met het beheren van de Sparenpagina. Deze Startpagina dochter biedt sindsdien een zo compleet mogelijk overzicht van spaarmogelijkheden bij in Nederland gevestigde banken. Zo vindt u de actuele TOPVIJF´s van spaarrekeningen (zonder voorwaarden) en een TOPLIJST van deposito´s. Daarnaast zijn er links naar andere spaarvormen voor zakelijk sparen, kinderen, jongeren enz.

In de loop van de jaren is er in samenwerking met Rob van Eeden en Roland Bieleveldt nog een aantal startpagina's geintroduceerd waarop u informatie kunt vinden over de volgende onderwerpen:

Banken en andere financiële instellingen kunnen (op beperkte schaal) adverteren op de Sparenpagina's. Over de werkwijze en het verdienmodel van de Sparenpagina's vindt u HIER meer.

Nieuwsbrief en Attenderingsservice
De Nieuwsbrief Sparenpagina's die ´uitkomt als het uitkomt´ geeft nieuwtjes en informatie over spaarvormen, ontwikkelingen van de rentes enz. heeft meer dan 14.000 abonnees. U kunt zich HIER gratis abonneren.
Ook is het mogelijk u (eveneens gratis) te abonneren op de Attenderingsservice. Elke wijziging in de Topvijfs van spaarrekeningen met én zonder voorwaarden of in de Toplijst van deposito´s op de Sparenpagina wordt dan (tweemaal per maand) per e-mail toegestuurd. (meer dan 13.000 abonnees)

Op de hoogte blijven?

Ontvang gratis nieuwsbrieven en rentemeldingen!

Bent u al abonnee?
Klik hier om in te loggen