Nieuwsbrief Sparenpagina's 17 november 2009

Nieuw: www.sparenvanuithetbuitenland.nl
Sinds kort bieden we een overzicht van spaarmogelijkheden (in Nederland) voor Nederlanders in het buitenland. In de afgelopen periode ontvingen we een aantal verzoeken daartoe van Nederlanders die een permanent of tijdelijk verblijf hebben gevonden buiten onze landsgrenzen.
Uit hun ervaringen blijkt dat het openen van een spaarrekening in Nederland vaak niet lukt.
De redactie van www.vanspaarbankveranderen.nl heeft daarom een enquête gehouden onder alle Nederlandse banken om na te gaan wat de (on)mogelijkheden zijn.

Hieruit blijkt dat een beperkt aantal banken spaarmogelijkheden biedt vanuit het buitenland. Elk onder verschillende voorwaarden die op www.sparenvanuithetbuitenland.nl zijn aangegeven. Het gaat om ABN-AMRO, Aegon Bank, ASN Bank, AT Bank, Credit Europe Bank, Delta Lloyd, DHB Bank, Fortis, Garantibank, ING en Rabobank.
Heeft u, als geëmigreerde Nederlander, ervaring met het openen van een spaarrekening of deposito in Nederland, dan is uw ervaring wellicht interessant voor deze nieuwe site. Wij stellen het zeer op prijs om dan van u te horen, zodat we deze pagina verder kunnen verbeteren. Ook aanvullende informatie van banken is van harte welkom.

Hoe overleef ik de crisis?
Marieke Henselmans presenteert dit jaar haar bekende Bespaarkalender 2010 in samenwerking met het Nibud. Dat levert dagelijkse inspiratie op om heel 2010 zo slim mogelijk om te gaan met geld. Uw eigen portemonnee is dan de grote winnaar!
Abonnees op deze Nieuwsbrief kunnen nu profiteren van een speciale actie. Ga naar de site van GENOEG en betaal maar € 13,50 in plaats van € 14,95 (excl. verzendkosten)
Op de site: www.bespaarboeken.nl is een nog aantrekkelijker aanbieding te vinden.
Drie boeken: de Bespaarkalender 2010, De Nibudagenda 2010 en Hoor wie klopt daar geld uit mijn zak, voor € 25 in plaats van € 33,50 (excl. verzendkosten).

Mijn-spaarrente.nl op naar 10.000 abonnees!
De begin september van dit jaar gelanceerde site www.mijn-spaarrente.nl blijft veel aandacht trekken. Voor het einde van 2009 bereiken we zeer waarschijnlijk de 10.000ste abonnee.
Via deze website kunt u aangeven van welke rentewijzigingen u op de hoogte gehouden wilt worden. Natuurlijk van de spaarrekeningen die u hebt, maar ook van andere spaarvormen, als u dat wilt. Zodra een rente wijzigt, krijgt u een e-mailbericht, waarin ook tips om na te gaan welke andere spaarvorm eventueel voor u geschikt is.
Deze dienst is gratis en zonder enige verplichting.

Gratis Attenderingsservice
De Attenderingsservice houdt u op de hoogte van wijzigingen in overzichten van hoogste rentes op de Sparenpagina en Duurzaam Sparenpagina.
Gratis aan- en afmelden kan eenvoudig HIER.

Met vriendelijke groet,

Hanneke van Veen & Rob van Eeden

Aan- en Afmelden voor deze Nieuwsbrief kan HIER

Op de hoogte blijven?

Ontvang gratis nieuwsbrieven en rentemeldingen!

Bent u al abonnee?
Klik hier om in te loggen