Hoogste Rente

Toen we laatst een deposito namen, bleek de rente (een paar dagen later) verlaagd. Kunnen we hier nog wat aan doen?

Het gebeurt vaker dat men zich opgeeft voor een deposito, of spaarrekening, en dat precies in de periode erna de rente verlaagd wordt. Hier is weinig aan te doen, dan precies in de gaten te houden hoe hoog de rente wanneer is.
Toch horen we, dat - als mensen naar de bank bellen - ze soms uit coulance die oude rente nog kunnen krijgen. U kunt het altijd proberen. Nee heb je...

Heeft het zin om steeds van bank te switchen voor de hoogste rente? Afgezien van al het gedoe verlies je toch ook geld als het onderweg is van de ene bank naar de andere?

Als het om een flink bedrag gaat, en om een hogere rente, dan heeft het zeker zin om van bank te verwisselen. Hoeveel uw winst kan zijn, kunt u zelf makkelijk uitrekenen met de Spaarwinstcalculator. Hou daarbij rekening met ongeveer 0,1% renteverlies (op jaarbasis) voor de dagen dat het geld onderweg is. Soms is veranderen van spaarbank niet eens nodig als u bij uw eigen bank kunt overstappen naar een andere spaarrekening of deposito met een hogere rente.

Hoe kom ik te weten waar ik de hoogste rente krijg over mijn spaargeld?

Op onze websites kunt u makkelijk en snel nagaan waar u het beste kunt sparen met een zo hoog mogelijke rente. Alle overzichten worden dagelijks bijgehouden.
Op www.vanspaarbankveranderen.nl vindt u de:

Inhoud syndiceren

Op de hoogte blijven?

Ontvang gratis nieuwsbrieven en rentemeldingen!

Bent u al abonnee?
Klik hier om in te loggen