Sparenpagina

De Sparenpagina biedt sinds 2000 uitgebreide overzichten van spaarmogelijkheden bij alle in Nederland gevestigde banken. die volledig onder het Depositogarantiestelsel vallen van De Nederlandsche Bank (DNB). Vanaf augustus 2010 zijn we ook spaarvormen van banken op gaan nemen die onder andere Europese garantiestelsels vallen. U vindt overzichten van de hoogste rentes van spaarrekeningen zonder voorwaarden, deposito´s en zakelijke spaarrekeningen. Het bezoek aan de Sparenpagina ligt gemiddeld rond de 1.000 bezoekers per dag.
Ook wordt een overzicht geboden van alle mogelijkheden van duurzaam sparen op de Duurzaam Sparenpagina. Het bezoek aan de Duurzaam Sparenpagina ligt op gemiddeld 2.500 bezoekers per maand. Sinds begin 2008 is er ook de Banksparenpagina.

Nieuwsbrief, Attenderingsservice en persberichten
Via deze site zich u gratis abonneren op de Sparen Nieuwsbrief, die ´uitkomt als het uitkomt´ en nieuwtjes en informatie geeft over spaarvormen, ontwikkelingen van de rentes enz. (6.000 abonnees).

Ook is het mogelijk u (eveneens gratis) te abonneren op de Attenderingsservice. Elke wijziging in de Topvijfs van spaarrekeningen met én zonder voorwaarden of in de Toplijst van deposito´s op de Sparenpagina wordt dan (tweemaal per maand) per e-mail toegestuurd. (7.000 abonnees).

Daarnaast verspreiden we geregeld persberichten, om aandacht te geven aan spaarmogelijkheden en het feit dat enorme bedragen op spaarrekeningen staan, terwijl daar relatief lage rentes op verkregen worden.

Beheerders van de Sparenpagina zijn Hanneke van Veen en Roland Bieleveldt.

Op de hoogte blijven?

Ontvang gratis nieuwsbrieven en rentemeldingen!

Bent u al abonnee?
Klik hier om in te loggen