Actuele spaarrente Argenta

Argenta

Hieronder vindt u een overzicht van alle spaarvormen van Argenta, verdeeld in drie rubrieken: Spaarrekeningen, Deposito´s en Zakelijk sparen. Steeds met de gebruikelijke kleuraanduiding voor de spaarrente*.
Als u niet wilt overstappen naar een andere spaarbank, blijkt soms dat overstappen binnen de eigen bank ook zinvol is. Wilt u wel overstappen, ga dan naar de diverse rente-meters in het linker gele menu.

Let op: deze bank valt niet onder het Nederlandse depositogarantiestelsel, maar onder het Belgische garantiestelsel. Meer informatie hierover kunt u lezen op de pagina Veilig sparen.

Ontvang gratis een rentemelding bij iedere rentewijziging van deze bank.

Laatst bijgewerkt op 16/2/2018

Spaarrekeningen

% Rekening Minim. inleg Extra voorw.
0,50Jongerenspaarrekeningja
0,35Internet Spaarrekening

Deposito's

% Rekening Looptijd Minim. inleg
1,05Termijndeposito5 j.€ 250
0,80Termijndeposito3 j.€ 250
0,70Termijndeposito2 j.€ 250
0,55Termijndeposito1 j.€ 250

* Alle overzichten van spaarrekeningen op deze site gebruiken de volgende kleuraanduiding: Groen, spaarvormen met 0,40% rente en hoger. Als u een spaarvorm met deze rentes hebt, is overstappen (meestal) niet zinvol. Oranje: spaarvormen met rentes vanaf 0,25% tot 0,40%. Overstappen naar een spaarvorm met een hogere rente is vaak zinvol. Rood: spaarvormen met rentes onder 0,25%. Overstappen is altijd zinvol.

** deze rekening is niet (meer) aan te vragen. we vermelden de rente hier nog wel ter vergelijking.

Op de hoogte blijven?

Ontvang gratis nieuwsbrieven en rentemeldingen!

Bent u al abonnee?
Klik hier om in te loggen