Nieuwsbrief Sparenpagina's van 5-9-2011

Ohra en Delta Lloyd springen naar hoogste rente

Met een renteverhoging van maar liefst 0,6% veroveren Ohra en Delta Lloyd per 5 september de nummer 1 posities met 2,9% voor spaarrekeningen zonder voorwaarden. Maandenlang voerde LeasePlan Bank de lijst aan.
Ohra
en Delta Lloyd maken onderdeel uit van hetzelfde concern en vallen samen onder één bankvergunning. Zorg er dus voor dat het totaal van uw saldi bij beide banken samen niet hoger is dan (bijna) € 100.000 per persoon. Zie voor details de pagina Veiligheid.
Overigens hopen we dat Delta Lloyd en Ohra nu ook hun beleid op het gebied van Waarden & Normen zullen verbeteren, want daar is nog het nodige te doen voor deze banken. Zie: Rapportcijfers voor 15 Nederlandse spaarbanken.
Een vergelijking van alle spaarrekeningen zonder voorwaarden is te vinden op de Rente-meter

zakelijk-sparen.startpagina.nl online
Sinds enkele weken is een nieuwe dochterpagina van Startpagina online, gespecialiseerd in zakelijk sparen. De pagina geeft een zo compleet mogelijk overzicht van spaarmogelijkheden voor zzp'ers en kleine tot grote bedrijven. Ook biedt de pagina veel links naar andere relevante informatie rond sparen voor bedrijven.
Uit reacties van bezoekers aan onze sites blijkt de toenemende interesse in zakelijk sparen. Met steeds meer zzp'ers en de - nog steeds - beperkte kredietmogelijkheden voor bedrijven is dat niet verwonderlijk. We zijn benieuwd naar uw reacties, kritiek en aanvullingen, opdat we de pagina kunnen uitbouwen tot een waardevolle informatiebron voor iedereen die belangstelling heeft voor zakelijk sparen. Kijk op: zakelijk-sparen.startpagina.nl.

Veel belangstelling voor nieuwe 'overstap-sites'
De onlangs gelanceerde sites Verhuis je geld! en www.vanbetaalrekeningveranderen.nl trekken veel belangstelling, in de pers, op internet, maar vooral van bezoekers. Verhuis je geld! werd sinds de oprichting (eind maart) zo'n 100.000 keer bezocht. Het populairste aritikel op deze site is ontegenzeggelijk: Rapportcijfers voor 15 Nederlandse spaarbanken en het onderzoek waarop deze cijfers gebaseerd zijn. Lees daarvoor de PDF-file Rapportcijfers 15 Nederlandse spaarbanken.

www.vanbetaalrekeningveranderen.nl trok sinds de start, anderhalve maand geleden, meer dan 12.500 bezoekers. Populair is vooral de sub-pagina, waar betaalrekeningen met rente worden vergeleken.
Heeft u ervaring met (helemaal) overstappen naar een andere bank? Dan horen we dit graag van u. Voor veel mensen blijkt het nog steeds een hele stap, misschien helpt uw verhaal iemand over de streep.

(advertorial)


ING Spaarspektakel

Speciaal voor eigen klanten en voor hen die een betaalrekening openen bij ING is er het Spaarspektakel. Als u geld stort op een ING-spaarrekening met variabele rente, dan komt u in aanmerking voor allerlei prijzen. Voor elke € 500 saldogroei in de actieperiode krijgt u een uniek nummer. Hoe meer unieke nummers, hoe groter de kans op een prijs. De actie loopt tot eind oktober 2011.
Klik hier voor alle informatie over het Spaarspektakel
.
.

ING Spaarspektakel

Met vriendelijke groet,

Hanneke van Veen & Rob van Eeden

Op de hoogte blijven?

Ontvang gratis nieuwsbrieven en rentemeldingen!

Bent u al abonnee?
Klik hier om in te loggen