Nieuwsbrief Sparenpagina's van 27-7-2011

Van Betaalrekening Veranderen online!
Op 22 juli 2011 is www.vanbetaalrekeningveranderen.nl gelanceerd. Speciaal handig als u - om wat voor reden dan ook - van bank wilt veranderen of voor het eerst een bank kiest.

Overzichtelijke vergelijkingen
Om te helpen bij die (best ingewikkelde) keuze is www.vanbetaalrekeningveranderen.nl gestart. Het gaat immers om een nieuwe betaalrekening, pinpas, identificatiemethode enz. Wat kost dat precies? Krijg ik rente over het saldo? Is er ook een creditcard? Hoe wordt het geld geïnvesteerd? En natuurlijk: hoe zijn de spaarmogelijkheden?
Antwoord op die vragen bieden de tabellen op deze nieuwe site, met een vergelijking van de kenmerken van de eenvoudigste Nederlandse betaalpakketten. Zowel voor hen die via internet willen en kunnen bankieren als voor hen die (nog) willen vasthouden aan het ‘papieren' bankieren. 

Nieuwe trend: betaalrekeningen MET rente
Bij de keuze voor een andere bank speelt ook mee dat de afgelopen periode een drietal banken betaalrekeningen is gaan aanbieden met rente over het uitstaande saldo van de betaalrekening. ASN Bank als eerste, daarna Friesland Bank en sinds kort SNS Bank, ieder met uiteenlopende voorwaarden. Ook van deze betaalrekeningen met rente is een vergelijking te vinden op www.vanbetaalrekeningveranderen.nl


(advertorial)

Ook SNS Bank biedt rente op betaalrekening
Naast ASN en Friesland Bank biedt nu ook SNS Bank rente op je betaalrekening. Met SNS Betalen, de nieuwste bankrekening van SNS Bank, krijg je 1,25%* rente over een bedrag tot € 5.000. De hoogste rente over saldi tot € 5.000.

SNS Betalen is een compleet betaalpakket met extra’s:

  • Elke rekeninghouder een pas. Deel je je rekening? Dan krijgen zowel jij als je partner een bankpas, zonder extra kosten.
  • SNS Kasboek, het online huishoudboekje. Hiermee krijg je makkelijk inzicht in je inkomsten en uitgaven. En maak je eenvoudig een budget voor de komende maanden.
  • Automatisch sparen. Je stelt zelf in hoeveel en wanneer je spaart. 
  • 1,25% rente tot een bedrag van € 5.000 (rentewijzigingen zijn voorbehouden).

Meer weten over SNS Betalen?


Met vriendelijke groet,
Hanneke van Veen & Rob van Eeden

Op de hoogte blijven?

Ontvang gratis nieuwsbrieven en rentemeldingen!

Bent u al abonnee?
Klik hier om in te loggen