Nieuwsbrief Sparenpagina's, 24 december 2012

Spaarrente duurzaam sparen naar dieptepunt
Veel mensen kiezen er voor te sparen bij een duurzame bank. Dat juichen wij van harte toe. Dat de spaarrente bij duurzame banken wat lager ligt dan bij andere banken wisten we al, maar hoeveel bent u bereid in te leveren?
De hoogste spaarrente biedt momenteel WestlandUtrecht Bank en het Belgische Argenta. Zij vergoeden 2,5%.

Triodos, volgens onderzoek de enige bank waar echt duurzaam sparen mogelijk is, vergoedt voor een vergelijkbare rekening slechts 1%. En legt u meer in dan 50.000 euro, dan krijgt u over het meerdere slechts 0,7%. Per jaar, welteverstaan! Misschien is ASN Bank met 2,3% dan toch te prefereren, ondanks dat die minder duurzaam belegt (volgens dit onderzoek).

Voorbeeld:

25.000 euro bij WestlandUtrecht: 625 euro rente per jaar
25.000 euro bij Triodos: 250 euro rente per jaar
25.000 euro bij ASN: 575 euro rente per jaar

U bepaalt zelf wat duurzaam sparen u waard is. Lees in ieder geval ons persbericht over wie (qua rente) de beste spaarbank van 2012 was.

Nog een week om over te stappen van zorgverzekering
Graag attenderen wij u er op dat dit de laatste week is om uw huidige zorgverzekering op te zeggen en over te stappen. De premieverschillen zijn groot en qua voorwaarden hoeft u er niet op achteruit te gaan. Alleen al op de basisverzekering kunt u tot 312 euro per jaar besparen. Uitgebreide informatie en premies vindt u onder andere op HomeFinance en premie-zorgverzekering.startpagina.nl

Namens alle medewerkers wensen wij u prettige feestdagen, een goede jaarwisseling en een opgewekt en spaarzaam 2013!

Hanneke van Veen, Rob van Eeden, Roland Bieleveldt & Chris Oosterling

Op de hoogte blijven?

Ontvang gratis nieuwsbrieven en rentemeldingen!

Bent u al abonnee?
Klik hier om in te loggen