Zijn uw websites onafhankelijk?

www.vanspaarbankveranderen.nl is een initiatief van Hanneke van Veen en Rob van Eeden. Alle teksten en informatie op deze site is onafhankelijk door hen samengesteld. Inmiddels is de site in beheer bij HomeFinance.nl. Meer informatie over Rob, Hanneke en HomeFinance is te vinden op onze pagina CONTACT.
De gegevens van alle spaarrekeningen en deposito's worden dagelijks bijgehouden in een database met (inmiddels) bijna 500 verschillende spaarvormen van alle Nederlandse banken die  onder het Nederlandse of een ander Europees Depositogarantiestelsel passen.
Wij bieden de mogelijkheid aan banken om te adverteren op de site. Dit staat duidelijk aangegeven, zoals in de rechter advertentiekolom. Meer informatie op onze pagina Adverteren

De Sparenpagina, Duurzaam Sparenpagina en de Banksparenpagina zijn oorspronkelijk ingericht door Hanneke van Veen en Barbara de Haan. Ook deze sites worden nu beheerd door HomeFinance. Deze websites zijn zogenaamde 'dochters' van Startpagina BV en zijn contractueel verbonden met Startpagina. Dit houdt o.a. in dat de kwaliteit van onze pagina's regelmatig door Startpagina wordt gecontroleerd en dat we ons aan allerlei regels moeten (en willen) houden.
Wij doen dit werk onafhankelijk van banken en andere financiële instellingen. Wij streven ernaar om zo objectief mogelijke informatie te geven over alle spaarmogelijkheden. Onderaan elke pagina staat onder 'Sponsors van dochter' welke banken adverteren met welke links.

Op de hoogte blijven?

Ontvang gratis nieuwsbrieven en rentemeldingen!

Bent u al abonnee?
Klik hier om in te loggen