Contactinformatie

Foto: Rob ter Bekke
www.vanspaarbankveranderen.nl is een initiatief van Hanneke van Veen en Rob van Eeden (sinds november 2007). In hun directe omgeving merkten ze dat veel mensen wel ´willen´ veranderen van spaarbank of van spaarvorm als de rente elders hoger is, maar het toch niet altijd doen. Om de een of andere reden wordt er enorm tegenop gezien. Daar moest wat aan gedaan worden. Inmiddels is deze site uitgegroeid tot dé site waar miljoenen bezoekers op zoek naar betere spaarvormen alle benodigde informatie en advies kunnen vinden.
Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over wie Hanneke en Rob zijn en hoe zij werken.

Meer over de initiatiefnemers

In de jaren negentig werden Hanneke en haar man Rob bekend als uitgevers van de Vrekkenkrant en bestsellers, waaronder Hoe word ik een echte vrek? en Je geld of je leven, op weg naar financiële onafhankelijkheid. Hun initiatief is in 2002 overgenomen door de stichting Zuinigheid met Stijl en het tweemaandelijks verschijnende magazine GENOEG.

Hanneke van Veen
, van beroep maatschappelijk werker, is al sinds 2000 beheerder van de Sparenpagina. In de loop van de jaren zijn daar de volgende startpagina's bijgekomen: Duurzaam Sparenpagina (2003), Banksparenpagina (2008), Zakelijk Sparenpagina (2011) en Depositopagina (2012).
Als vrijwilliger was Hanneke jarenlang actief bij de Voedselbank Haaglanden. Daarover, en over andere zaken, publiceert ze op haar weblog: hannekevanveen.wordpress.com, waarvan een deel in boekvorm verscheen onder de titel Het kan alleen maar beter worden.

Rob van Eeden was, als loopbaanbegeleider, tot voor kort actief binnen Netwerk-partners. Hij publiceert geregeld op zijn weblog: robvaneeden.wordpress.com. Van zijn boek Netwerken werkt, op weg naar de baan die je wilt uit 2006 zijn 18 drukken verschenen. In februari 2009 verscheen: Netwerken, zo eenvoudig is het (niet), met inmiddels vijf drukken.
Sinds half januari 2011 schrijven Hanneke & Rob een wekelijkse column voor de website van Tros Radar, over alles wat met geld te maken heeft.

Roland BieleveldtSinds 1 september 2011 is een hechte samenwerking aangegaan met HomeFinance Financieel Adviesgroep B.V. (tel 030-7370653 / AFM nummer 12008513). Directeur Roland Bieleveldt studeerde commerciële economie aan de HEAO en investment management aan de Vrije Universiteit en werkte daarna als beleggingsadviseur bij ING. Inmiddels is hij ruim 10 jaar eigenaar van HomeFinance (HF) dat een aantal betrouwbare en goed presterende financiële websites exploiteert. Op die websites worden onder andere rentetarieven op het gebied van sparen, lenen en hypotheken vergeleken. Ook bieden zijn websites informatie over verzekeringen, pensioenen en actuele rentestanden als Euribor, inflatie en dergelijke.
Het kantoor van HF is gevestigd in Utrecht. Naast Roland zijn er nog 5 medewerkers in dienst. Alle zakelijke belangen worden vanuit dit kantoor in Utrecht behartigd. Daar wordt ook dagelijks de database bijgehouden met rentestanden van alle Nederlandse spaarvormen + andere producten waarbij rentes een rol spelen, zoals hypotheken, leningen en banksparen. De belangrijkste sites die HF heeft zijn: homefinance.nl, actuelerentestanden.nl, spaarrentehulp.nl en hypotheekrentehulp.nl.
Wilt u contact opnemen met Hanneke, Roland en/of Rob, mail dan naar
reactie@vanspaarbankveranderen.nl

Op de hoogte blijven?

Ontvang gratis nieuwsbrieven en rentemeldingen!

Bent u al abonnee?
Klik hier om in te loggen